1967 ÇATALZEYTİN DOĞUMLUYUM.İLKOKUL,ORTAOKUL VE LİSEYİ ÇATALZEYTİN’DE BİTİRDİM.LİSE OKULA DEVAMLILIĞIM VE DERSLERDEKİ BAŞARIM NEDENİYLE’’YILIN ÖRNEK ÖĞRENCİSİ SEÇİLDİM.

1984YILINDA İSTANBUL YILDIZ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ BÖLÜMÜNÜ KAZANDIM VE 1988 YILINDA OKULU BİTİRDİM.FAKÜLTENİN SON SINIFINDA İKEN İSTANBUL’DAKİ ÇEŞİTLİ BELEDİYELERDE PROJEİŞİYLE UĞRAŞTIM.1989YILINDA KONYA PERSONEL OKULUNDA YEDEK SUBAY OLARAK ASKERLİĞİMİ YAPTIM.ASKERLİKTEN SONRA BİR MÜDDET İSTANBUL’DA ÖZEL MİMARLIK BÜROSU’NDA ÇALIŞTIM 1994 YILINDA ÇATALZEYTİN BELEDİYESİ’NDE MİMAR OLARAK GÖREVE BAŞLADIM.GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞI YAPTIM. 1999YILINDAN İTİBAREN ÇATALZEYTİN BELEDİYE BAŞKANLIĞINI YÜRÜTMEKTEYİM.